Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 37 common:people_all_forms

Вітання випускникам 2023 року

Date: 3 липня 2023 о 21:53
103 view

Ось уже вдруге випускний вечір проходить в умовах війни.  Незламним та надзвичайно важким видався даний навчальний рік, не схожий на всі попередні, мабуть, найважчий в історії ліцею, навчальний рік в умовах війни. Але, не зважаючи на всі труднощі, на важкі екстремальні умови навчання під час «Повітряних тривог», відсутності електроенергії, коли значна частина освітнього процесу відбувалася в дистанційному режимі наші 37 випускників успішно закінчили навчання та здали Національний мультипредметний тест!  

Сьогодні ми завдячуємо нашим воїнам ЗСУ, які дали нам змогу зібратись на подвір’ї ліцею, У лавах ЗСУ зараз перебувають три наших педагоги: наш директор ліцею Колісник Володимир Водолимирович, вчитель фізичної культури та Захисту України Стрельський Василь Володимирович та вчитель фізичної культури Пелюх Віктор Станіславович. Вони передають щирі вітання усім і радіють за наших випусників. Також наближають перемогу і батьки наших випускників, які також перебувають, перебували у лавах ЗСУ - це Корженівський Сергій, Приходько Юрій , Семенюк Олег, Галінський Микола і, на жаль, не всі із них сьогодні змогли бути присутніми на випускному своїх дітей. Ми вдячні нашим усім воїнам, які наближають перемогу і дають нам змогу сьогодні провести наше свято.

Дорогі випускники, одинадцять років тому ліцей вперше відкрив перед вами свої двері. За ними на вас чекав світ знань, відкриттів, цікавих підручників, вірних друзів. А сьогодні двері ліцею відкрились для вас, щоб дати дорогу в нове життя. Ви йдете у світ дорослий. Дитинство закінчилось. А що попереду? Доросле життя! Цікаве, щасливе, з великими успіхами й здобутками, більш відповідальне. Від усього нашого колективу дякуємо Вам, випускники,  за ваші маленькі здобутки та маленькі перемоги у навчанні та спорті у цей непростий час, за  онлайн-спілкування. Ми пишаємось кожним з Вас і твердо віримо, що вам, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю України. Ваші успіхи у дорослому житті стануть найвищою винагородою вчителям, батькам та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов, доброту і щедрість своїх сердець.

Глибока вдячність  Вам батьки – за турботу, надійну підтримку та розуміння під час дистанційного навчання. За те що ви одинадцять років  вели стежиною навчання своїх дітей.

Дорогі випусники Дунаєвецького ліцею, пам’ятайте, скільки б років не пройшло, ви всі назавжди наші учні! Ніколи не втрачайте життєвого драйву, бажаємо, щоби все в житті ви вирішували з радістю, усмішкою й гордо піднятою головою. Нехай ті знання, які ви здобули в ліцеї, стануть міцним фундаментом для подальших звершень в мирному щасливому житті. Ми вами пишаємося! І нехай у вашому житті буде якомога більше радості. Нехай завжди буде в серці любов, віра та надія! Ідіть завжди за своєю мрією і не відступайте, знайдіть щастя в житті і не пропустіть його. Нехай щастить вам, дорогі випускники і нехай віра в нашу перемогу дасть Вам сили та надію на майбутнє. Бажаємо кожному щасливої долі і здійснення найзаповітніших мрій! Мирного неба вам, сонячних днів, щасливої життєвої долі та вагомих успіхів! Будьте впевнені у своїх силах та в досягненні поставленої мети!
ВИ - СИЛЬНІ! ВИ - УКРАЇНА

Бажаю усім Перемоги й щасливого життя під мирним небом України!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Comments:
Only authorized users can leave comments.